ZA 26 DNÍ
Vyšehrad 26. - 28. května 2017

Rougette a Pâté du Chef

Rozpékací sýry Rougette


Ochutnáte rozpečenou sýrovou lahůdku! Jemně vyzrálé sýry Rougette s ušlechtilou plísní, určené speciálně k přípravě v troubě, se řadí mezi evropskou špičku ve své kategorii. Nechte se hýčkat uměním mistrů z rodinné sýrárny Käserei Champignon z podhůří Alp.


 



Paštiky Pâté du Chef


I česká paštika může být delikatesní! Paštiky Paté du Chef jsou vyráběny v Čechách a Belgii a jsou oblíbené především v zemích na západ od nás. Gurmánské spojení kvalitních surovin a netradičních ingrediencí.

 

Umístění v areálu:

7
Mapa festivalu


 
Kdo umí víno pít – umí milovat.
George Sandová
Top
English